01 d’abril, 2011

Una idea: la pissarra màgica.Voleu compartir la nostra pissarra?, pot ser es una idea molt descabellada però fa temps qu'em ronda pel cap. Compartir personatges creats per diferents nens dins d'una mateixa història i qui sap, pot ser més endavant poder-los moure desde casa. Si us agrada la idea deixeu-nos un comentari o, qualsevol suggeriment també serà benvingut.
...................

Queréis compartir nuestra pizarra?, puede que sea una idea un poco alocada pero hace tiempo que me ronda por la cabeza. Compartir personajes creados por niños de diferentes lugares en una misma historia y quién sabe más adelante, poderlos mover desde casa. Si os gusta la idea dejarnos un comentario, o cualquier sugerencia también será bienvenida.
Alguns dels personatges fets per ells.
............................
Algunos de los personajes hechos por ellos
2 comentaris:

 1. Ahhh!! clar que participem!! És molt bona idea i hi ha que aprofitar-la. Si et sembla bé s'ho comente a les girafes i a veure que pensen i si surt un personatge màgic per aquesta pissarra no dubtes que te l'enviarem!!

  ResponElimina
 2. Hola... M´agrada molt l´idea de "compartir"... però no he estès molt bé com ho hem de fer...
  Nosaltres (jo i la meva Nena Bonita ;) fem cosetes amb tela... però per exemple tenim una princesa, un sant jordi i un drac també en paper...(entre nosaltres, els he fet jo, que la mena Nena té 8 mesos;) Seríen aquests segons els que podríem aportar?... I com ho hauríem de fer?...
  Per cert, m´agrada molt l´imatge de la pissarra màgica amb les samarretes de cor... i també amb els dibuixos que han fet els diferents nens, és clar!!! ;-)
  El nostre espai es troba a:
  http://www.mininyabonita.blogspot.com
  (t´ho dic per si se t´acodeix alguna cosa que nosaltres podem aportar ;)
  Un petonet,
  Rosa

  ResponElimina