La llebre i la tortuga (1)


Segur que tots coneixereu aquest conte, basat en una rondalla de Esopo. En ella es narra com una llebre i una tortuga es repten a una carrera. Al principi la llebre agafa gran avantatge i en creure's amb la victòria es posa a descansar i es queda dormida. Quan desperta, la tortuga està gairebé en la meta i acaba guanyant la carrera.
Aquesta tortuga es diu Greta i des d'aquí volem il.lustrar el conte en la nostra pissarra màgica. Us animem a participar amb els vostres dibuixos. Esperem les vostres tortugues Gretas!!!
..................................................................
Seguro que todos conocereis este cuento, basado en una fábula de Esopo. En ella se narra como una liebre y una tortuga se retan a una carrera. Al pricipio la liebre coge una gran ventaja y al creerse con la victoria se pone a descansar y se queda dormida. Cuando despierta la tortuga está casi en la meta y acaba ganando la carrera.
Esta tortuga se llama Greta y desde aquí queremos ilustrar el cuento en nuestra pizarra mágica. Os animamos a participar con vuestros dibujos. Esperamos vuestras tortugas Gretas!!!


Comentaris

Entrades populars